Om kunstneren bag Galleri Zobbe

Signe Rasmussen er selvlært billedkunstner. Signe har tegnet og malet i mange år og har altid fundet stor glæde ved denne udtryksform.

Baggrund

Signe har gået på Rudolf Steiner Skole, som blandt andet lægger stor vægt på det kreative. Dernæst på HF, 2 år på lærerseminariet og sidst 3½ år på pædagogseminariet. Alle steder har været med fokus på det kreative og hovedsageligt billedsproget.

Interesser

Som pædagog i en børnehave er Signe meget optaget af at lave billedsproglige forløb med børn. Det at lære om billedsprogets muligheder kan give børn - og voksne - et sprog, hvormed de kreativt kan udtrykke og bearbejde deres oplevelser og møder med livet. Det kan være forløb om alt fra at undersøge hvordan et træ egentligt ser ud, til dybere emner om fx identitet.

Passion

Signe nyder at lave billeder selv og bruger bl.a. processen til at bearbejde sindsstemninger, følelser og tanker, som optager hende på et givent tidspunkt. Farver og former er utrolig velegnede til det. Det at male bruges også til at koble fra og være tilstede her og nu.
 

Metoder

Signe har tidligere tegnet meget, men er i dag mest optaget af at male. Der males på lærreder og der bruges akrylmaling og forskellige redskaber, alt efter hvilket udtryk der skal frem.
Signe Rasmussen